VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Knapperige croutons zijn een heerlijke toevoeging aan romige soepen of heldere bouillons.Zelf in een salade zijn ze heerlijk zeker met de juiste kruidenolie.

Croutons

Croutons

Bereidingstijd. 20 minuten.

Ingrediënten.

  1. oud brood. Stokbrood of ciabatta
  2. olijfolie (extra vierge)
  3. Knoflook, chilipoeder of kruiden (basilicum klein gesneden of gedroogd)

Bereiding.

Oven voor verwarmen op 200 ºc. Meng de olijfolie met de geperste knoflook of met een klein beetje chilipoeder of met de kruiden. (je kan ook alles op welke manier dan ook combineren). Snij het brood in kleine blokjes en bestrijk het met de olijfolie mengsel. Bak de croutons in 15 minuten goudbruin. Laat de croutons afkoelen.

Je kan ze voor ongeveer 1 week bewaren in een luchtdichte zak of bak. Je kan ze eventueel opwarmen voor gebruik. Geen oven? dan in een koekenpan op een niet te hoog vuur bruin bakken, wel blijven husselen.

Eet smakelijk

Croutons, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Categorie: soep toevoegingen

Reageer


Laatste Recepten

Slasoep recept

Gepost op okt - 23 - 2014

0 Comment

Prei aardappelsoep recept voor...

Gepost op okt - 16 - 2014

0 Comment

Tomatensoep uit Andalucië recept

Gepost op mei - 14 - 2014

0 Comment

Spinaziesoep recept

Gepost op mrt - 12 - 2013

0 Comment

Laatste Nieuws

De zilveren lepel collectie...

Gepost op okt - 16 - 2014

0 Comment

Top 5 soeprecepten op...

Gepost op mei - 12 - 2013

0 Comment

Gourmand World Cookbook Awards...

Gepost op mrt - 7 - 2012

0 Comment

Het mooiste servies en...

Gepost op feb - 22 - 2012

0 Comment

Sponsors

  • Huis Boom Beestje nieuw
  • Soepbijbel bij bol.com
  • Vakantie Woning Huren in Zeeland
  • .