Janie OliverIn 30 minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. De gezond eten promoter Jamie Oliver legt in duidelijke stappen uit hoe u in 30 minuten een volledige maaltijd op tafel zet. Dit is de zelfde tijd die u nodig heeft om een maaltijd te bestellen bij een afhaal centrum.

In dit boek staan 50 drie gangen menu’s die u na een dag werken in een hele snelle tijd op tafel zet. Alle recepten worden duidelijk en in stappen uitgelegd. Ook geeft Jamie u tips om een goed georganiseerde keuken te krijgen. Welke keuken hulpen u nodig heeft, zoals blenders, foodprocessors en andere handige tools.

De recepten zijn met verse seizoensproducten samengesteld. of het u lukt om de maaltijden ook daadwerkelijk in 30 minuten is afhankelijk van uw kookervaring.

om het allemaal nog duidelijker te maken staat het receptenboek vol met werkfoto’s en natuurlijk hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

Voorin een inhoudsopgave, achterin een receptenregister. Smakelijke recepten voor 4-6 personen. Een echt aanrader voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch lekker wil eten. Bestel hem nu bij Bol.com. Klik hier.

[products ids=”1066,1064″ skus=”jamiehappy,basisvankoken”]

 

Categorie: kookboeken

Reageer


Laatste Recepten

Slasoep recept

Gepost op okt - 23 - 2014

0 Comment

Prei aardappelsoep recept voor...

Gepost op okt - 16 - 2014

0 Comment

Spinaziesoep recept

Gepost op mrt - 12 - 2013

0 Comment

Laatste Nieuws

De zilveren lepel collectie...

Gepost op okt - 16 - 2014

0 Comment

Top 5 soeprecepten op...

Gepost op mei - 12 - 2013

0 Comment

Gourmand World Cookbook Awards...

Gepost op mrt - 7 - 2012

0 Comment

Het mooiste servies en...

Gepost op feb - 22 - 2012

0 Comment

Sponsors

  • Huis Boom Beestje nieuw
  • Soepbijbel bij bol.com
  • Vakantie Woning Huren in Zeeland
  • .