VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Kruidige stokbrood stengels

Deze kruidige stokbrood stengels zijn erg lekker als extraatje bij de soep. makkelijk te maken en goed te bewaren in een luchtdichte doos.

Bereidingstijd 25 minuten (waarvan 15 minuten oven tijd)

Ingrediënten.

voor ongeveer 12 kruidige stokbroodstengels.

  1. 1 stokbrood of ciabatta
  2. 75 ml olijfolie
  3. 1 teen knoflook
  4. 1 tl gemalen peper
  5. 1 el gehakte platte peterselie

Bereiding.

Verwarm de oven voor op 180°C. Pers de knoflook. Meng de peper, knoflook en peterselie in een kom met de olijfolie. Snij het stokbrood in repen van 2 a 3 cm breed en ongeveer 10 cm lang. Leg de repen stokbrood in de kom en schud het stokbrood om zodat het gelijkmatig bedekt is met de olijfolie.

Leg de kruidige stokbroodstengels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 15 minuten goudbruin.

Je kan de platte selderie ook vervangen voor andere verse kruiden zoals oregano of basilicum.

Eet smakelijk.

Categorie: soep toevoegingen

Reageer


Laatste Recepten

Slasoep recept

Gepost op okt - 23 - 2014

0 Comment

Prei aardappelsoep recept voor...

Gepost op okt - 16 - 2014

0 Comment

Tomatensoep uit Andalucië recept

Gepost op mei - 14 - 2014

0 Comment

Spinaziesoep recept

Gepost op mrt - 12 - 2013

0 Comment

Laatste Nieuws

De zilveren lepel collectie...

Gepost op okt - 16 - 2014

0 Comment

Top 5 soeprecepten op...

Gepost op mei - 12 - 2013

0 Comment

Gourmand World Cookbook Awards...

Gepost op mrt - 7 - 2012

0 Comment

Het mooiste servies en...

Gepost op feb - 22 - 2012

0 Comment

Sponsors

  • Huis Boom Beestje nieuw
  • Soepbijbel bij bol.com
  • Vakantie Woning Huren in Zeeland
  • .