Top right text goes here.

Over Zelf Soep maken

Deze site gaat alleen over soep maken, vanaf de basis dus beginnen met een bouillon en door lopend naar de meer complexere soepen. De soeprecepten en de bouillonrecepten komen van het internet, kookboeken en uit eigen ervaring.  Verder staan in onze winkel enkele kookboeken waar lekkere soeprecepten instaan met een link naar bol.com om ze te bestellen.

Soep is gezond

In de meeste bouillonblokjes en zakjes zit veel zout daarom proberen we alleen recepten te plaatsen met verse ingredi├źnten. Er zijn tegenwoordig hele goede biologische tuinderijen zoals De Twee Linden in Reek waar u verse biologisch groente kunt halen.

Bent u opzoek naar een soep of bouillon vul het dan in bij de zoek optie.

Je kan ons ook volgen op twitter en op facebook wil je weten wanneer er weer een nieuwe soep geplaatst is? wordt dan lid van onze rss feed of schrijf je in op onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte van alles wat op onze site gebeurd.

Wilt u een soep laten toevoegen of heeft u een opmerking over soepmaken.nl neem dan contact op met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor verkeerde informatie. Wij verkopen geen artikelen, wij sturen u door naar online winkels waar u verschillende producten kan kopen.

Eet smakelijk en vooral veel kook plezier.