Gepost door Erik op feb - 18 - 2012
Ingrediënten
  • 140 gr kipfilet
  • 1 theelepel eiwit
  • 1 theelepel maïzena (tot papje geroerd)
  • 115 gr asperges
  • 7dl kippenbouillon
  • zout en peper
  • korianderblaadjes
Cuisine: Kooktijd: 40 mins Serveringen: 4 personen

Een heerlijke delicate kippensoep met asperges. Een heerlijk voorafje.

Bereiding.

Snij de kip in stukjes (klein). Strooi wat zout over de kipblokjes en voeg de eiwit en het maïzena papje toe. Roer alles goed door elkaar.

Haal ongeveer 2cm van de onderkant van de asperges af en snij de rest in stukken van ongeveer 2cm schuin af. Breng de kippenbouillon aan de kook in een pan en voeg de asperges toe, laat dit 2 minuten koken. Voeg de kipstukjes aan de kippenbouillon toe en zorg dat de kipblokjes niet aan elkaar plakken. Breng de kippensoep weer aan de kook. Als de kipstukjes gaar zijn, de kippensoep op smaak brengen met zout en peper.

Giet de kippensoep met asperges in een kom en garneer het met korianderblaadjes.

Eet smakelijk.


Maaltijd: Soep type:

Reageer


Laatste Recepten

Slasoep recept

Gepost op okt - 23 - 2014

0 Comment

Prei aardappelsoep recept voor...

Gepost op okt - 16 - 2014

0 Comment

Tomatensoep uit Andalucië recept

Gepost op mei - 14 - 2014

0 Comment

Spinaziesoep recept

Gepost op mrt - 12 - 2013

0 Comment

Laatste Nieuws

De zilveren lepel collectie...

Gepost op okt - 16 - 2014

0 Comment

Top 5 soeprecepten op...

Gepost op mei - 12 - 2013

0 Comment

Gourmand World Cookbook Awards...

Gepost op mrt - 7 - 2012

0 Comment

Het mooiste servies en...

Gepost op feb - 22 - 2012

0 Comment

Sponsors

  • Huis Boom Beestje nieuw
  • Soepbijbel bij bol.com
  • Vakantie Woning Huren in Zeeland
  • .