VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Visbouillon

Deze visbouillon is een goede basis voor sauzen en soepen.Ingrediënten.

Voor 4 tot 6 personen.

  1. 1 ui
  2. 1 tomaat
  3. bleekselderij
  4. bladpeterselie
  5. 1 a 2 glazen droge witte wijn
  6. 1 kg witte vis met graten en koppen (geen kieuwen)
  7. zout en peper

Bereiding.

Voeg de groenten peterselie en de witte wijn in 2 liter water in een pan en breng het tegen de kook aan. Breng op smaak met peper en zout. Laat de bouillon afkoelen en voeg de vis met graten en koppen toe. Breng alles weer aan de kook en laat het voor 20 minuten pruttelen. Laat de visbouillon afkoelen en zeef de visbouillon. Druk de groente goed uit. De visbouillon is klaar.

Categorie: bouillon

Reageer


Laatste Recepten

Slasoep recept

Gepost op Okt - 23 - 2014

0 Comment

Prei aardappelsoep recept voor...

Gepost op Okt - 16 - 2014

0 Comment

Tomatensoep uit Andalucië recept

Gepost op Mei - 14 - 2014

0 Comment

Spinaziesoep recept

Gepost op Mrt - 12 - 2013

0 Comment

Laatste Nieuws

De zilveren lepel collectie...

Gepost op Okt - 16 - 2014

0 Comment

Top 5 soeprecepten op...

Gepost op Mei - 12 - 2013

0 Comment

Gourmand World Cookbook Awards...

Gepost op Mrt - 7 - 2012

0 Comment

Het mooiste servies en...

Gepost op Feb - 22 - 2012

0 Comment

Sponsors

  • Huis Boom Beestje nieuw
  • Soepbijbel bij bol.com
  • Vakantie Woning Huren in Zeeland
  • .