visbouillon

  Posted on   by   No comments

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Visbouillon

Deze visbouillon is een goede basis voor sauzen en soepen.Ingrediënten.

Voor 4 tot 6 personen.

  1. 1 ui
  2. 1 tomaat
  3. bleekselderij
  4. bladpeterselie
  5. 1 a 2 glazen droge witte wijn
  6. 1 kg witte vis met graten en koppen (geen kieuwen)
  7. zout en peper

Bereiding.

Voeg de groenten peterselie en de witte wijn in 2 liter water in een pan en breng het tegen de kook aan. Breng op smaak met peper en zout. Laat de bouillon afkoelen en voeg de vis met graten en koppen toe. Breng alles weer aan de kook en laat het voor 20 minuten pruttelen. Laat de visbouillon afkoelen en zeef de visbouillon. Druk de groente goed uit. De visbouillon is klaar.

Categories: bouillon

Author: Erik

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *