VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Vleesbouillon

Deze vleesbouillon kan je gebruiken voor soepen en jus.

Ingrediënten.

Voor 4 personen.

  1. 800 gr mager rundvlees
  2. 600 gr kalfsvlees
  3. 1 ui
  4. 50 gr wortel
  5. 100 gr prei
  6. bleekselderij
  7. zout

Bereiding.

Snij al het vlees in blokjes en hak alle groente grof.

Doe het vlees in een pan en voeg er zoveel water bij dat alles onderstaat en breng het aan de kook. Als het kookt dan de vleesbouillon op een laag vuur laten pruttelen. Verwijder het schuim. Voeg de grof gehakte groente toe en breng op smaak met wat zout. Laat alles 3 tot 4 uur pruttelen. Zeef nu alles zodat je de vleesbouillon over houd. Giet de vlees bouillon in een kom en laat hem afkoelen in de koelkast. Als de vleesbouillon afgekoeld is gooi dan de gestolde vetlaag weg. De vleesbouillon is klaar.

Vleesbouillon, 1.0 out of 5 based on 1 rating
Categorie: bouillon

Reageer


Laatste Recepten

Slasoep recept

Gepost op Okt - 23 - 2014

0 Comment

Prei aardappelsoep recept voor...

Gepost op Okt - 16 - 2014

0 Comment

Tomatensoep uit Andalucië recept

Gepost op Mei - 14 - 2014

0 Comment

Spinaziesoep recept

Gepost op Mrt - 12 - 2013

0 Comment

Laatste Nieuws

De zilveren lepel collectie...

Gepost op Okt - 16 - 2014

0 Comment

Top 5 soeprecepten op...

Gepost op Mei - 12 - 2013

0 Comment

Gourmand World Cookbook Awards...

Gepost op Mrt - 7 - 2012

0 Comment

Het mooiste servies en...

Gepost op Feb - 22 - 2012

0 Comment

Sponsors

  • Huis Boom Beestje nieuw
  • Soepbijbel bij bol.com
  • Vakantie Woning Huren in Zeeland
  • .