Winkel van Soep Maken

Vleesbouillon

Vleesbouillon Deze vleesbouillon kan je gebruiken voor soepen en jus. Ingrediënten. Voor 4 personen. 800 gr mager rundvlees 600 gr kalfsvlees 1 ui 50 gr wortel 100 gr prei bleekselderij zout

  Continue Reading
  25 november 2009   No comments

kruidenbuiltje

Kruidenbuiltje, kruidenboeket. Een kruidenbuiltje is een zakje gevuld met diverse kruiden om smaak aan de soep mee te geven zonder de kruiden. Ingrediënten. 1 takje rozemarijn 1 takje majoraan 2 takjes tijm 2 blaadjes laurierblad Alles met een touwtje aan elkaar knopen of in een kruidenzeefje doen. Je kan natuurlijk variëren met de kruiden. Wij […]

  Continue Reading
  20 november 2009   2 comments

sitemap

-Zelf Soep Maken- bouillon Runderbouillon visbouillon groentebouillon kippenbouillon Vleesbouillon Geen categorie Top 5 soeprecepten op soepmaken kookboeken De zilveren lepel collectie Kookboeken Gourmand World Cookbook Awards 6 prijzen aan Nederlandse kookboeken Koken Met Een Sterretje de DVD Jamie in 30 minuten De zilveren Lepel de Italiaanse kookbijbel De Soepbijbel door Debra Mayew soep Indonesische tomatensoep […]

  Continue Reading
  20 november 2009   No comments