Top right text goes here.

Zelf soep maken

  Posted on   by   No comments

Soep Maken

Deze site gaat alleen over soep maken, vanaf de basis dus beginnen met een bouillon en door lopend naar de meer complexere soepen. De soeprecepten en de bouillonrecepten komen van het internet, kookboeken en uit eigen ervaring.  Verder staan op onze kookboeken pagina enkele kookboeken waar lekkere soeprecepten instaan met een link naar bol.com om ze te bestellen.

In de meeste bouillonblokjes en zakjes zit veel zout daarom proberen we alleen recepten te plaatsen met verse ingrediënten. Er zijn tegenwoordig hele goede biologische tuinderijen zoals De Twee Linden in Reek waar u verse biologisch groente kunt halen.

Als u op een van de ingrediënten aan de linkerkant klikt, krijgt u alle soepen en bouillons met dat ingrediënt te zien. Bent u opzoek naar een soep of bouillon vul het dan in bij de zoek optie.

Je kan ons ook volgen op twitter en wil je weten wanneer er weer een nieuwe soep geplaatst is? wordt dan lid van onze rss feed of schrijf je in op onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte van alles wat op onze site gebeurd.

Wilt u een soep laten toevoegen of heeft u een opmerking over soepmaken.nl neem dan contact op met ons.

Eet smakelijk.

Categories: soep toevoegingen