De Soepbijbel door Debra Mayew

  Posted on   by   No comments

De soepbijbel bevat een keur aan verleidelijke soepen uit de hele wereld. De meer dan 200 recepten zijn een bron van inspiratie voor iedereen.Allerlei soorten soepen komen aan bod: koude, romige, gebonden, exotische, kruidige, fruitige, pittige en gevulde soepen. Naast de vele soepen vindt u een uitgebreide inleiding met stap-voor-stap instructies voor het maken van de perfecte bouillon en tips om de gerechten professioneel af te maken.Het boek is verdeeld in zes hoofdstukken, waarmee voor iedere gelegenheid de perfecte soep bereid kan worden. Ieder recept is voorzien van duidelijke foto’s en met de stap-voor-stap- beschrijvingen is de bereiding voor iedereen een peulenschil.

De nieuwe soepbijbel bevat negen hoofdstukken waarin allerlei soeprecepten staan in heel veel verschillende variaties. De foto’s geven een goede impressie hoe de soep er uit komt te zien. Bij alle soeprecepten staan tips om het maken van fouten tot een minimum te verkleinen. Stap voor stap staat er beschreven hoe de soep gemaakt moet worden. De soepen variëren tussen voorafjes tot volledige maaltijden.

Bij de soeprecepten staat ook hoeveel calorieën de soep bevat. Een boek wat heerlijk leest en uitnodigt om gelijk aan de slag te gaan

De Soep Bijbel bij Bol.com

Categories: kookboeken