Koken Met Een Sterretje de DVD

  Posted on   by   No comments

DVD Koken met een sterretjeDe recepten die je vroeger bij je moeder en oma aan tafel voorgeschoteld kreeg blijven altijd in je geheugen staan. Die oude recepten zijn weer hot en vallen bij iedereen in de smaak.

De topchef Wout Bru heeft deze grootmoeders recepten een nieuw jasje gestopt. Vanuit de kookstudio van zijn vriend en hobbykok Felice maken ze van de oude gerechten een nieuw culinair hoogte punt. Een bekende gast (Belgisch) proeft de gerechten en beoordeeld of het oude of het nieuwe gerecht het beste is. Deze gast bepaalt of het recept een sterretje verdient of niet.

De DVD’s bevatten 20 recepten die stap voor stap worden uitgelegd en wat het fijne is dat je ook kan zien hoe het gemaakt moet worden. In het kookboek Koken met een sterretje kan je alle recepten rustig nalezen.  Koken met een sterretje is een ode aan grootmoeders keuken en haar invloed op de hedendaagse keuken. Oude en nieuwe smaken versmelten tot verfrissende, culinaire hoogstandjes. bestel deze DVD Box bij Bol.com

Categories: kookboeken